Revisionären SCHYSST

Kort:

Balans- och resultaträkningar är inte för alla, men för oss är det allt. Det som många upplever krångligt tycker vi är bara roligt.Behöver du grundläggande hjälp med bokslut och deklaration? Ja, då har du hittat oss. Vi är en lokal spelare med glimten i ögat, fötterna på jorden och med fallenhet för att få allt att verka så himla enkelt. Vi heter Revisionären och det här tycker vi är ett Schysst erbjudande.

Längre:

Tycker du att orden ‘bokslut’ och ‘deklaration’ får håret att resa sig i nacken och svetten att bildas i pannan? Eller har du helt enkelt andra saker som du hellre ägnar dig åt? Vi förstår dig. Det är helt OK. Som tur är ger samma ord oss ståpäls, fast på ett bra sätt. Vi tycker det här är jättekul, helt enkelt. Och det kanske du också kommer tycka om vi får chansen att visa varför.

För dig som vill ha professionell hjälp har vi skapat Revisionären Schysst. Ett paket där du får hjälp med bokslut och deklaration till ett fast pris som du säkert lär gilla. Dessutom kommer vi att bjuda in dig till roliga nätverksträffar där du får träffa andra företagare och få nya idéer om hur du kan utveckla ditt företag.

Eller som vi säger: ”Ett Schysst paket för dig som vill ha bra koll, men som också vill ha tid över till annat.”

Intresserad?

Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.