Revisionären GODE BRA

Kort:

Utveckling är inspirerande, men inte alltid tvärenkelt. Något vi lärt oss är att det alltid ställer stora krav på att du har koll på ekonomin. Behöver du hjälp med att utveckla dina mål och visioner av en personlig rådgivare som delar glädje i att vara en del av din tillväxt? Vill du ha någon vid din sida som låter dig fokusera på det du är bäst på? Någon som lyssnar på dina behov och hjälper dig att förstå, helt på dina villkor. Då har du kommit rätt.
Vi är Revisionären och det här tycker vi är Gode bra.

Längre:

Ärligt talat. Det finns säkert saker i ditt företag som kan förbättras. Det finns det väl hos alla? Vi på Revisionären lever med tron om att det inte behöver vara svårt att bli så bra som möjligt och att det ska kännas kul att våga utvecklas. Visioner, drömmar och mål finns till för att förverkligas. Och vi finns till för att hjälpa dig förverkliga dem. Det är vårt mål.

Men uppfyllda mål och visioner sker inte av sig själv, och i mitten av allt det andra är det ofta svårt att finna tid för utveckling. Även om du hemskt gärna vill. Det är här vi kommer in. I paketet Revisionären Gode bra löser vi alla dina grundläggande behov av bokslut (delårs - och helårs) och deklaration, samtidigt som du kan fokusera på fortsatt tillväxt. Med personlig rådgivning, när-du-behöver-support, uppföljningsträffar och ett unikt årsprogram anpassat till ditt företag sätter vi ett helt gäng järn i elden och ser till att det blir något av dem. Dessutom är du självklart välkommen på alla våra spännande nätverksträffar där du får träffa andra företagare och lära dig mer om hur du kan utveckla ditt företag. Det här tycker vi är Gode bra.

Intresserad?

Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.