Kontakta oss!

Är du nyfiken på oss och vill veta mer eller söker du en specifik person har du kommit rätt.

Skicka ett meddelane

Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Uppgifter

Fakturaadress: inbox.lev.1080809@arkivplats.se

Vi tar gärna emot e-fakturor: 556693-8527

Furunäsvägen 102A 941 52 Piteå

0911-145 50

info@revisionaren.se

Måndag-torsdag: 8:00-16:30, fredag: 08:00-15:30. Lunch 12:00-13:00

Vår personal

Carola Lundgren

Grundare, VD
Godkänd revisor & medlem i FAR

0911-14470   carola.lundgren@revisionaren.se

Byråns grundare, en entusiastisk utbildare som förmedlar wow-faktorn med redovisning och har svårt att säga nej. Som barn lekte Carola med postens blanketter och stämplar, så grunden lades redan i ung ålder. Fast spaltmetrarna räcker nog inte till för att beskriva denna kvinna, men hon älskar sitt jobb och det märks.

Älskar sitt strömlösa Vuojat inkl. utedass, hon är bäst i släkten på att koka blodpalt.

Jessika Andersson

Verksamhetschef
Auktoriserad Redovisningskonsult FAR och Partner

0911-424421
jessika.andersson@revisionaren.se

Jessika kan se liten och försiktig ut men skenet bedrar, gillar motorer och bandit rock är radiokanalen hon helst väljer. Gillar att gasa och har legat Top 10 på en Gokartbana i Göteborg.

Älskar skoterlivet men är en frusen förare. Bildade ett band som ung; Schyssta Gäddor. Det blev tyvärr ingen grammis.

Hon är bra på att styra upp vilsna företagare och sedan våren 2018 är hon inte längre bara Auktoriserad redovisningskonsult utan även Modern Verksamhetschef här på Revisionären

Katarina Eriksson

Auktoriserad Redovisningskonsult FAR och Partner

0911-424423
katarina.eriksson@revisionaren.se

Katarina är en mångsysslare som gillar utmaningar. Hon värnar om medarbetarnas kolesterolhalt och bakar godsaker åt oss samt peppar oss att träna, allt i en harmonisk balans.

Byråns idéspruta och kreatör, duktig på att rimma och gillar att vara med i olika tävlingar, både en USA-resa och en iPad finns i vinsthögen.

Kulsprute-hastighet på tangentbordet och är gode effektiv (fast blev lite mer normal sen hon fick barn).

Rosita Lundgren

0911-424422

rosita.lundgren@revisionaren.se

Rosita funderar vi på om hon verkligen jobbar här, vi brukar se en svart virvelvind som svischar förbi i korridorerna, troligen är det Rosita. Följer de laglösas lag, kanske hör ihop med att hon kommer från Kåbdalis. Bokföringslagen är nog den enda lag hon inte brutit mot.

Älskar skoterlivet på vintern och letar gärna svamp på hösten, många helger spenderas i stugan och hon älskar att laga mat och bjuda familjen på fest.

Janne Öfverholm

0911-424424 

janne.ofverholm@revisionaren.se

Janne är byråns enda nollåtta som i gymnasiet tävlat i företagande i Schweiz. Han fick erbjudande om att arbeta på bank, men tackade nej och valde restaurangbranschen i stället för han ville inte sitta på en kontorsstol, men kolla vart han hamnade.

Gillar att spela golf och dansa och vi tror han övar ofta på dansstegen eftersom han vandrar runt i kontoret när han pratar i telefon. Byråns äldste medarbetare som vi anser som avskriven men självklart fortfarande en värdefull tillgång.

Ann Cederlund

0911-424425

ann.cederlund@revisionaren.se

Ann är född och uppvuxen i Arjeplog där hon i 9:an slog skolrekord i kula, står det sig fortfarande?

Hon har bra koll på siffror men sämre är det med telefonen som hon är mästare på att förlägga. En riktig globetrotter som älskar solen och alltid lyckas trolla fram några semesterdagar att plocka ut.

Är en riktig sportnörd som ser det mesta i sportväg på TV.

Lena Nyström

0911-424426

lena.nystrom@revisionaren.se

Lena drömde en gång om att bli hårfrisörska men betygen räckte inte till. Stugan vid havet är en härlig tillflyktsort och efter några års renoveringsarbete kan hon nu njuta fullt ut av stillsamheten. Fast hon och sambon hittade då en ny hobby i form av cykling i skog och mark.

Lena är en ödmjuk kvinna som ”glömmer” att berätta viktiga saker som att hon åker iväg och cyklar cykelvasan den där fredagen när hon är ledig.

Byråns störste gängmedlem, är medlem i sällskap såsom ”spa-gänget” och ”svamp-gänget”.

Theres Sörvåg

0911-424434 

theres.sorvag@revisionaren.se

Theres hade en gång en dröm om att gifta sig med en prins, sitta på en parkbänk och spela harpa. I verkligheten blev det dragspel och om än ingen ”riktig” prins fann hon en alldeles egen drömprins här i Piteå.

Har haft kaninuppfödning en gång i tiden, numera är hästar ett stort intresse men hon älskar alla sorters djur.

Efter många år i handeln så föddes drömmen om att jobba administrativt och fann en spännande bransch i redovisningen.

Anna Bengtsson

0911-424436

anna.bengtsson@revisionaren.se

Här har Revisionären gjort ett klipp, efter många år som frisör valde Anna att sadla om till världens bästa yrke, redovisningskonsult!

Anna älskar skotertävlingar och fart och fläkt och har ett stort sportintresse!

Josefine Saulo

0911-424433

josefine.saulo@revisionaren.se

Josefine är ursprungligen från Jokkmokk men studier förde henne till södra delarna av vårt avlånga land. Men kärleken till Norrbotten var stark och Josefine flyttade uppåt igen men inte hela vägen till Jokkmokk utan landade här i Piteå.

Är det någon samisk högtidsdag tycker jag du ska passera kontoret så kanske du får se Josefines vackra samiska nationaldräkt. Josefine har siktet inställt på att bli Dárkestiddje(revisor)– hurra!

Gudrun Åkerlund

0911-424437

gudrun.akerlund@revisionaren.se

Gudrun är den du kanske träffar allra först om du besöker oss då hon sitter i det första kontoret vid ingången, och du möts troligen av ett glatt leende. Här har vi en positiv person som gillar att gå på loppisar och njuta av livets efterrätt-barnbarn!

Semestern spenderas i husbilen eller i stugan där man kan spana ut över aktiviteterna på havet, njuter av promenader i naturen, elda i grillstugan och umgås med vänner och familj.

Jessica Lundkvist

0911-424439 

jessica.lundkvist@revisionaren.se

Jessica är en av våra auktoriserade redovisningskonsulter som är allra bäst på härliga möten med våra kunder, och hon har koll på det mesta inom redovisning. Hon är också en av dom som är duktig på att utbilda, såväl internt som externt. Hon är nog en av dom som har tjockast pannben och vinnarskalle, och har hon gett sig in på något så kör hon till 100%  Det är ju inte bara kul att tävla utan även att hitta på tokigheter för medarbetarna på byrån som en del av vår festkommité.

Frida Stenberg

0911-424428

frida.stenberg@revisionaren.se

Frida är en glad svensbybo som sköter löpande redovisning och lön på Revisionären. Här har vi ännu en påhittig medlem i festkommitén som ser till att våra sammankomster blir extra roliga. Så fort chansen infinner sig hittar du Frida i svampskogen eller på någon härlig plats i naturen och bara njuter av utsikten. Älskar att resa till fina platser och att umgås med familj och vänner.

Susanna Weidegård

0911-424427

susanna.weidegard@revisionaren.se

Susanna är en Jävrebo som nyligt flyttat tillbaka till uppväxtorten och nu uppfyllt sin husdröm tillsammans med sin familj genom att bygga hus, nästa steg i den drömmen är att fixa trädgården som är en av hennes hobbys. Susanna är en påhittig medlem i vår festkommité och skulle du någon gång besöka ett sy-maraton är det inte omöjligt att du träffar på Susanna. På Revisionären arbetar hon mest med löpande redovisningsuppdrag

Emmy Sundström

0911-424429 

emmy.sundstrom@revisionaren.se

Emmy hittar du längst ner i hundkorridoren och hennes två hundar Alaska och Kia som hon spenderar det mesta av sin tid med. Här har vi en gamer, så vill du snacka skräck-spel är det hit du ska, men även legend of Zelda spelas på TV-spel just nu. Något som Emmy också har som intresse är att samla på serviser.

Pia Wasikkaoja

0911-424438

pia.wasikkaoja@revisionaren.se

Pia är en av dom som sitter i vår hundkorridor på kontoret, tillsammans med sin maltipoo Viola så utför de underverk på lönesidan där Pia är en av våra experter. Här har vi ett glatt energiknippe som gärna susar ned i Kåbdalis skidbackar, går på hundpromenad, hänger med barnbarnen eller kopplar av i stugan i Yttersta

Annika Hällgren

0911-42 44 31

annika.hallgren@revisionaren.se

Annika är en i vårt team av löneproffs, när hon inte gräver i löneavtal så hittar du henne i trädgården där hon samlar energi. Är den någon som har koll på damernas fotbollsmatcher (såklart PIF men även damallsvenskan) så är det Annika! Semestrar görs hon helst i husvagn och ingen mat är väl så god som den man lagar utomhus!

Fatemeh Jafari


fatemeh.jafari@revisionaren.se

Fatemeh är allas vår redovisningsassistent. Persisk mat är hon en fena på att tillaga och vi har turen att få smaka på den ibland. Positiv till allt, en riktig glädjespridare. Varje morgon delar hon med sig av tänkvärd visdomsord vilket är mycket uppskattat.