Rådgivning

Kort:

Vi kan vara din PT i företagande. Att hjälpa företagare att utvecklas är ju lite av vår grej!

När du behöver någon med ett system som kan stötta, guida, peppa och räkna. Någon med fötterna på marken som kan plocka tillbaka dig när visionerna blir för galna. Om du letar efter en komplett företagscoach som kan sätta upp och vara en del av ett skräddarsytt utvecklingsprogram då kan du sluta leta.

Längre:

Som företagare kan det vara skönt att bolla idéer med någon som kan det här med ekonomi ibland. Kanske gör du bokföringen själv på en webbplats som vi har tillgång till. Där kan vi gå in och kollar din bokföring med jämna mellanrum och ge dig feedback på olika sätt. Du kanske vill veta vad du tjänar pengar på. Eller vad du inte tjänar pengar på.

Kanske blir du sugen att köpa ett annat företag. Eller sälja ditt eget. Då ringer du till oss ska vi förklara hur du kan tänka runt detta. Behöver du låna pengar? Då måste du skaka fram en budget och då hör du såklart av dig så hjälper vi till. Vi kanske tycker att du inte borde låna pengar och då förklarar vi varför.

Har du ett AB som inte går så bra? Du kanske har förbrukat hela aktiekapitalet? Vi visar dig hur du upprättar en kontrollbalansräkning. Förhoppningsvis går ditt företag bra mellan varven och då behöver du göra skatteplanering tillsammans med oss.

Kort och gott hör du helt enkelt av dig om du ser problem eller möjligheter som du vill ha hjälp med!

En personlig rådgivare ingår i våra paketlösningar GODE BRA & WOW

Intresserad?

Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.

Vägen till en roligare sista rad får du med vår PT-tjänst

Vi ser till att du kommer i bästa företagarform.

Vill du vara din egen chef?

Vi hjälper dig om du vill starta nytt.