Bokföring och lönehantering

Kort:

Bokföring är ju mest en massa siffror och tråkiga saker att hålla reda på? Vi tycker annars. Bra koll på det löpande ekonomiska arbetet är en förutsättning för trygghet, långsiktighet och för att du ska få tid över till det du tycker är viktigast, ditt företag. Vårt erbjudande då? Vi tar tag i spakarna, i alla fall de spakar du inte vill dra i själv och du betalar en fast månadskostnad baserat på arbetets storlek. Enkelt, du kan lägga tid och lust där det gör bäst nytta och känna att allt flyter på.

Längre:

Bokföring handlar i grund och botten om den administrativa, en del säger tråkiga, delen av ditt företags ekonomi. Vi tänker att det är så mycket mer, och faktiskt är roligt. Vår idé är att vi sätter oss ned och bestämmer vilka delar som vi kan hjälpa dig med. Vill du själv göra delar eller ska vi ta hela greppet med bokföring, löner, moms och kundfakturor? Sedan kommer vi överens om vad detta är värt för dig och vad det får kosta. Vad är det som bestämmer hur vi delar upp det? I grund och botten hur vi skapar störst värde för dig och ditt företag.

Är du en företagare som gillar avancerade processer, som imponeras av kritstrecksrandigt och som inte bryr dig om vad som står på nästa faktura? Då är vi på Revisionären inget för dig. Gillar du istället enkelhet, fasta priser och uppskattar en bra relation då borde vi prata.

Hör av dig, första träffen kallar vi roliga timmen. Kul för dig, för den är gratis.

Intresserad?

Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.

Vill du fokusera mer på det som tar dig till toppen?

Låt oss sköta din ekonomi så du kan göra roligare saker. 

Payday

Vi har rätt crew som kan fylla på dina medarbetares lönekonton.