Våra paketlösningar

 

 

Revisionären

SCHYSST

Revisionären 

GODE BRA

Revisionären 

WOW

Roliga timmen* X X X
Bokslut X X X
Deklaration X X X
Nätverksträffar** X X X
Personlig rådgivning*** X X X
Delårsbokslut   X X
Uppföljningsträffar   X X
När-du-behöver-support**** X X X
Årsprogram   X X
Anpassade lösningar     X
Priser från:  1 250kr/mån 2 500kr/mån OFFERT
Plusmeny      
Bokföring och Lönehantering Fast pris på offert Fast pris på offert Fast pris på offert
Revision (Vi sköter bokföringen) +1 250kr/mån***** +1 250kr/mån***** +1 250kr/mån*****
Revision (Du sköter bokföringen) +1 750kr/mån***** +1 750kr/mån***** +1 750kr/mån*****
       

 

* Är du intresserad av våra tjänster, funderar på att starta eget eller kanske byta byrå? Hör av dig och boka tid för rådgivning – Vi bjuder på första timmen!

** Vi genomför minst två nätverksträffar varje år. Som paketkund har du alltid en plats bokad.

*** Du får en personlig PT i företagande som följer ditt företag på er utvecklingsresa.

**** Fråga hur mycket du vill. Allt som besvaras direkt på telefon eller via mejl ingår. Hos oss tickar ingen taxameter så fort du lyfter på luren.

***** Priset kan komma att ändras om förutsättningarna för revisionen förändras.

Läs mer om våra paketlösningar

KORT:

Balans- och resultaträkningar är inte för alla, men för oss är det allt. Det som många upplever krångligt tycker vi är bara roligt. Behöver du grundläggande hjälp med bokslut och deklaration? Ja, då har du hittat oss. Vi är en lokal spelare med glimten i ögat, fötterna på jorden och med fallenhet för att få allt att verka så himla enkelt. Vi heter Revisionären och det här tycker vi är ett Schysst erbjudande.

LÄNGRE:

Tycker du att orden ‘bokslut’ och ‘deklaration’ får håret att resa sig i nacken och svetten att bildas i pannan? Eller har du helt enkelt andra saker som du hellre ägnar dig åt? Vi förstår dig. Det är helt OK. Som tur är ger samma ord oss ståpäls, fast på ett bra sätt. Vi tycker det här är jättekul, helt enkelt. Och det kanske du också kommer tycka om vi får chansen att visa varför.

För dig som vill ha professionell hjälp har vi skapat Revisionären Schysst. Ett paket där du får hjälp med bokslut och deklaration till ett fast pris som du säkert lär gilla. Dessutom kommer vi att bjuda in dig till roliga nätverksträffar där du får träffa andra företagare och få nya idéer om hur du kan utveckla ditt företag. Eller som vi säger: ”Ett Schysst paket för dig som vill ha bra koll, men som också vill ha tid över till annat.”

Intresserad? Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.


KORT:

Utveckling är inspirerande, men inte alltid tvärenkelt. Något vi lärt oss är att det alltid ställer stora krav på att du har koll på ekonomin. Behöver du hjälp med att utveckla dina mål och visioner av en personlig rådgivare som delar glädje i att vara en del av din tillväxt? Vill du ha någon vid din sida som låter dig fokusera på det du är bäst på? Någon som lyssnar på dina behov och hjälper dig att förstå, helt på dina villkor. Då har du kommit rätt. Vi är Revisionären och det här tycker vi är Gode bra.

LÄNGRE:

Ärligt talat. Det finns säkert saker i ditt företag som kan förbättras. Det finns det väl hos alla? Vi på Revisionären lever med tron om att det inte behöver vara svårt att bli så bra som möjligt och att det ska kännas kul att våga utvecklas. Visioner, drömmar och mål finns till för att förverkligas. Och vi finns till för att hjälpa dig förverkliga dem. Det är vårt mål.

Men uppfyllda mål och visioner sker inte av sig själv, och i mitten av allt det andra är det ofta svårt att finna tid för utveckling. Även om du hemskt gärna vill. Det är här vi kommer in. I paketet Revisionären Gode bra löser vi alla dina grundläggande behov av bokslut (delårs - och helårs) och deklaration, samtidigt som du kan fokusera på fortsatt tillväxt. Med personlig rådgivning, när-du-behöver-support, uppföljningsträffar och ett unikt årsprogram anpassat till ditt företag sätter vi ett helt gäng järn i elden och ser till att det blir något av dem. Dessutom är du självklart välkommen på alla våra spännande nätverksträffar där du får träffa andra företagare och lära dig mer om hur du kan utveckla ditt företag. Det här tycker vi är Gode bra.

Intresserad? Boka in en rolig timme med oss för en gratis första diskussion om hur vi kan arbeta tillsammans mot dina mål.

KORT:

Vi vet att det är svårt att häpnas. Men ibland dyker de upp, de där tankarna som du vet kan revolutionera din bransch. Det är då man behöver någon med ett system som kan stötta, guida, peppa och räkna. Någon med fötterna på marken som kan plocka tillbaka dig när visionerna blir för galna. Om du letar efter en komplett företagscoach som kan sätta upp och vara en del av ett skräddarsytt utvecklingsprogram då kan du sluta leta. Vi på Revisionären lovar att det här blir en riktig WOW-upplevelse.

LÄNGRE:

När idéerna är stora kan det behövas ett lugnande pitemål. En personlig guide, i företagsträskets trassliga djungel, som genom framtidsinriktad rådgivning och specialanpassade lösningar matchar dig mot dina drömmar och mål. Det är vår specialitet. Och tillsammans med dig, en person som vill och vågar, bildar vi ett eget lag. Vår egen väg framåt. Vårt eget WOW.

Nu vill vi inte lova för mycket. Det ligger inte vi vår norrländska natur att hävda att vi är bättre än vad vi faktiskt är. Men det vi kan lova är att med Revisionären Wow får du hela grundpaketet med bokslut, deklaration, när-du-behöver-support, uppföljningsträffar och nätverksträffar. Utöver detta erbjuder vi behovsanpassat årsprogram och tjänsteerbjudande.

Har du en dröm du vill förverkliga? Boka in en rolig timme med oss för en gratis första rådgivning.

Är du intresserad av våra tjänster, funderar på att bilda bolag – eller kanske vill byta byrå? Hör av dig och boka tid för rådgivning – Vi bjuder på första timmen!

Mejla till: roligatimmen@revisionaren.se

© 2016 Revisionären